Egy férfit biztos jól megfizetnének II. Erzsébet szerepéért

Egy férfit biztos jól megfizetnének II. Erzsébet szerepéért

Újabb idegesítő gázsiegyenlőtlenségről jött infó, ráadásul most egy olyanról ami teljesen védhetetlen: Claire Foy színésznő, aki a Netflix The Crown című sorozatában két évadon át alakította II. Erzsébet királynőt, és volt abszolút főszereplője a szériának, kevesebb fizetésért dolgozott, mint a férjét alakító Matt Smith. Mindezt egy jelenleg zajló, jeruzsálemi tévés konferencián ismerték be a sorozat producerei.

Az indok kézenfekvő volt, a producerek szerint Matt Smith egy közismert színész, aki 2010 és 2013 között a Ki vagy Doki? címszereplőjeként olyan státuszra tett szert, ami a magas fizetését indokolta, míg Foy a 2015-ös Golden Globe-nyertes, Wolf Hall című minisorozaton kívül semmi különöset nem csinált. Hát ja, aztán a sorozatben olyat játszott, hogy egymás után kétszer jelölték Golden Globe-ra (egyet nyert is) és egyszer Emmyre is. És Matt Smith, kérdezhetnénk, hát, őt Fülöp herceg megformálásáért meg lófaszra sem jelölték.

[...] Bővebben!

Egy férfit biztos jól megfizetnének II. Erzsébet szerepéért Egy férfit biztos jól megfizetnének II. Erzsébet szerepéért Egy férfit biztos jól megfizetnének II. Erzsébet szerepéért

Tovább...