Popmetállal megyünk az Eurovízióra: az AWS nyerte A dalt

A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás, Király Viktor, Leander Kills, Süle Zsolt és yesyes) közül Dánielfy Gergelyt 36 ponttal, Király Viktort 30 ponttal, a yesyest 28 ponttal juttatta tovább, míg az AWS negyedik döntősként mindössze 8 pontot kapott.

Ez a végén senkit nem érdekelt, mert a második körben az ezerfejű cézár döntött, és a közönségnek ezek szerint vagy ez kell, itt fent, vagy az AWS tudta a legjobban mozgósítani rajongótábora szavazásra hajlamos részét. Egyébként gratula, és egy jó tanács: az Eurovízión ne csak a dobos legyen fürdőgatyában, mint ma este az első körös előadás alatt, hanem mindenki, sőt, tessék szépen alsógatyában, fecske típusúban nyomni, a Lordinak is bejött a jelmez annak idején.

Popmetállal megyünk az Eurovízióra: az AWS nyerte A dalt Popmetállal megyünk az Eurovízióra: az AWS nyerte A dalt Popmetállal megyünk az Eurovízióra: az AWS nyerte A dalt

Tovább...