Ez elég gyorsan jött: tévéfilmet forgatnak Harry hercegről és mátkájáról

Ez elég gyorsan jött: tévéfilmet forgatnak Harry hercegről és mátkájáról

A Lifetime nevű kábelcsatorna csapott le a lehetőségre a leggyorsabban, és máris elkezdték a Harry & Meghan: The Royal Love Story című film előkészítését, ami Harry herceg és Meghan Markle amerikai színésznő románcát dolgozza majd fel, egészen a leánykérésig, bezony. Benne lesz a megismerkedés (a barátaik hozták őket össze), a titokban tartott randik (nem akarták nagydobra verni és az udvar sem örült neki eleinte), majd az a médiaőrület, ami a bejelentést fogadta.

A szereposztás most alakul, a premierdátum nem ismert, de kiindulási pontnak ott van Wilmos herceg és Kate Middleton története, a William & Kate: The Movie című film, amit 11 nappal az esküvő előtt mutattak be, szóval valamikor májusban várható majd a Harry és Meghan.A rendezője a The Royals című sorozat alkotója, Menhaj Huda lesz. 

Ez elég gyorsan jött: tévéfilmet forgatnak Harry hercegről és mátkájáról Ez elég gyorsan jött: tévéfilmet forgatnak Harry hercegről és mátkájáról Ez elég gyorsan jött: tévéfilmet forgatnak Harry hercegről és mátkájáról

Tovább...