Bryan Fuller 37 évet várt arra, hogy Lestat vámpírt a tévére vihesse

Bryan Fuller 37 évet várt arra, hogy Lestat vámpírt a tévére vihesse

Ez egy annyira jó sztori, hogy nem lehet kihagyni: Christopher Rice, Anne Rice írónő fia a Facebookon osztott meg egy aranyos történetet a nagyérdeművel. Ezek szerint a nyolcvanas években egy tinédzser kereste meg az anyját azzal a kéréssel, hogy szeretné megfilmesíteni a Vámpírkrónikákat, Lestat de Lioncourt vámpír halhatatlan történetét. Rice nem hajtotta el, hanem megadta az Interjú a vámpírral című első regény filmjogait birtokló producer elérhetőségét. A dologból nem lett semmi, mert a producer nem kért belőle (és később saját maga forgatta le a Tom Cruise-Brad Pitt-filmet).

Örömmel jelentem be, hogy a tinédzser vágya idén végre megvalósul. A fiút Bryan Fullernek hívták, és most írt alá a sorozathoz executive producerként.

Fuller az a fajta tévés, aki a látvány oltárán sok mindent feláldoz, a Hannibal, a Pushing Daisies vagy az Amerikai istenek is elképesztő látványvilággal bír, igaz, ez néha a történetmesélés rovására megy. Az utóbbi időben nem nagyon találta a helyét, a Star Trek Discovery mellől kiszállt, mert a CBS nem akarta finanszírozni költséges terveit, és az Amerikai isteneke is ezért hagyta ott, ha minden igaz.

Mostantól vámpírozni fog, a Paramount Television megbízásából rakja össze Lestat történetét, amit valószínűleg a Paramount saját streamingszolgáltatásán lehet majd látni.

Bryan Fuller 37 évet várt arra, hogy Lestat vámpírt a tévére vihesse Bryan Fuller 37 évet várt arra, hogy Lestat vámpírt a tévére vihesse Bryan Fuller 37 évet várt arra, hogy Lestat vámpírt a tévére vihesse