A Trónok harca azért nem lesz idén, csak jövőre, mert nekünk így lesz jó

A Trónok harca ugye jelenleg a legtöbbet hype-olt, legkeresettebb, legtöbbet letöltött, legleglegebb sorozat a tévében, így a kérdés jogos, hogy ha már van egy ilyen portékád, azt nem kellene-e esetleg minél hamarabb a fogyasztó elé tolni, már csak az addig üsd a vasat, míg meleg elvet is követve? De. Az HBO elnöke, Casey Bloys szerint erről kvázi mi, nézők tehetünk:

Nem csúszásról van szó, nem egészen. Hagytuk az alkotóknak, hogy olyan tempóban dolgozzanak, amilyenben ők akarnak, és amiről azt gondolják, hogy a lehető legjobb minőséget eredményezi. Olyat, amit a rajongók elvárnak.

Kellett nekünk igényesnek lenni :( Félreértés ne essék, ha attól lesz űberfasza a záró etap, hogy kotlanak rajta, akkor hajrá, felőlem csúsztassák akár 2020-ig se akkor olyan is legyen.

Ja, és szolgálati közlemény: mostantól semmilyen nem hivatalos, kiszivárgott, ellopott infót és/vagy fotót nem fogunk lehozni az utolsó évadról, legyen meglepetés mindenkinek.

A Trónok harca azért nem lesz idén, csak jövőre, mert nekünk így lesz jó A Trónok harca azért nem lesz idén, csak jövőre, mert nekünk így lesz jó A Trónok harca azért nem lesz idén, csak jövőre, mert nekünk így lesz jó