Márciusban érkezik a Csak színház és más semmi harmadik szériája

Márciusban érkezik a Csak színház és más semmi harmadik szériája

Folytatódik a Csak színház és más semmi című sorozta, a harmadik széria hat epizódja 2018. március 3-tól heti rendszerességgel, szombat esténként 19:30-tól lesz látható a Duna Televízión.

A már ismert történet folytatódik, megszületik Alinda (Schell Judit) és Barna (Csányi Sándor) közös gyermeke. Nem kevés fejtörést okoz a párnak, hogyan egyeztessék össze a szülői teendőket a színházi élettel. Dénes (Szervét Tibor) és Petra (Szávai Viktória) között tovább bonyolódnak a szálak, mert felbukkan egy titokzatos koreográfus, akivel Dénes mintha túlságosan is szoros viszonyba kerülne. Petra viszont Miklóshoz (Mészáros Béla) kerül egyre közelebb, miközben Dénes gyanakszik, hogy Miklósnak titkos tervei vannak a színházat illetően.  Pápai Timi (Dobó Kata) a színház új primadonnája pedig egy szerelmi csalódás után próbál talpra állni, és minden eszközt megragad, hogy a sajtó előtt jó képet fessen magáról.

A sorozat harmadik évadában az eddig megismert szereplők mellett újabb karakterek is felbukkannak, érkezik a sorozatba többek között Kamarás Iván, Bánsági Ildikó, Szabó Erika, Mohai Tamás és Osváth Judit. A produkció vezető írója változatlanul Divinyi Réka, forgatókönyvírója Goda Krisztina, operatőre Babos Tamás volt. A sorozatot Miklauzic Bence és Orosz Dénes rendezte.

Hogy milyen jó úton halad a magyar sorozatgyártás, arról éppen nemrégiben emlékeztünk meg itt az Indexen. 

Márciusban érkezik a Csak színház és más semmi harmadik szériája Márciusban érkezik a Csak színház és más semmi harmadik szériája Márciusban érkezik a Csak színház és más semmi harmadik szériája