Lecserélték Tatár Csillát és Harsányi Leventét A Dalban

Új zsűritagokkal és új műsorvezetőkkel indul A Dal 2018, írja a Bors. A közmédia hetedik dalválasztó shownak nevezett műsorában Zséda és Pierrot helyett Schell Judit és Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese ül a zsűribe. Az eddigi műsorvezetők, Tatár Csilla és Harsányi Levente helyét pedig Rátonyi Kriszta és Fehérvári Gábor Alfréd, ismertebb nevén Freddie veszi át. Tatár Csilla egyelőre műsor nélkül marad, Harsányi Levente a Szeretlek, Ma­gyarország! és a Talpra magyar! műsorvezetője marad.

Lecserélték Tatár Csillát és Harsányi Leventét A Dalban

"Minden sikeres műsor megújul időnként és ez nem csak a díszletet, hanem a műsorvezetőket is érinti. Nincs mögötte semmi más" – válaszolta a Borsnak az MTVA sajtóosztálya a cserével kapcsolatban.

"Ez az élet rendje, szerintem jót fog tenni a műsornak egy kis frissítés. Örülök Krisztáéknak és remélem, hogy majd a nézők is szeretni fogják őket" – reagált Tatár Csilla.

Lecserélték Tatár Csillát és Harsányi Leventét A Dalban Lecserélték Tatár Csillát és Harsányi Leventét A Dalban Lecserélték Tatár Csillát és Harsányi Leventét A Dalban

Tovább...