Emlékeztető: Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évad

Ma. RTL Klub. 18:55. Celeb vagyok, ments ki innen! – 5×01 – a tovább mögött a játékosokat, valamint a tábort bemutató videó.

Vicces, hogy Angliában is a minap indult az I’m A Celebrity…, Get Me Out of Here!, csak éppen ott a 17. évad – akinek van lehetősége, összevetheti a két változatot.

Itthon eddig talán kétszer két évadot forgattak (2008-ban és 2014-ben), s hogy most mi lesz, azt nem tudom, a lényeg, hogy az utálkozásra hajlamosak ismét kiélhetik magukat a hírességek kapcsán, pedig maga a koncepció, sőt, már a cím is kellőképpen ironikus, ráadásul az “érdekes” feladatok során eldőlhet, hogy ki a jani. (Ami persze a gondot szokta okozni, az az együttélés, hiszen ott meg a saját énje buggyanhat ki az emberből.)

Az 5. évados játékosok:  Cicciolina, Anger Zsolt, Pumped Gabó, Rozina, Fisher Klaudia, Herczeg Zoltán, Pintér Tibor, Tóth Andi, Köllő Babett, Koholák Szandra, Lukács Miklós és Kabát Péter. Kiderül, hogy ki lesz a papírforma szerint unszimpatikus, és ki lesz kellemes meglepetés – ha jól rémlik, legutóbb is olyan valaki nyert, aki kivívta sokak szimpátiáját, szóval nem csak szó szerint lehet profitálni a reality-vel.

A műsorvezető Kiss Ramóna és Puskás Péter lesz. És persze szokás szerint élő jellegű lesz a valóságshow.

Emlékeztető: Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évad

Tovább...