Stohlék magyarázkodnak a halálra dugott beosztottak miatt

Stohlék magyarázkodnak a halálra dugott beosztottak miatt

Stohl András az István, a király című előadásban - Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI

Mi is megírtuk, milyen érzékenyen beszélgettek a Class FM-ben arról az ügyről, hogy Sárosdi Lilla színésznő állítása szerint Marton László színházigazgatóként kocsikázni vitte, majd elővette a péniszét, és megkérte a nőt, hogy puszilja meg azt, majd amikor ez nem történt meg, egy szintén az autóban lévő barátja maszturbálni kezdett előtte. Stohl András a Class FM-ben erről többek közt azt mondta: Marton László úriember, egyébként is, "Azt hiszitek, hogy mondjuk egy Tescóban, vagy bármelyik hivatalban, vagy egy csapatépítő tréningen a főnök nem dugja halálra a beosztottjait?"

Stohl a ma reggeli adásban azt mondta: "Én is, Stohl András és az egész Morning Show stábja - mindenki, szerkesztőstül, mérnököstül, technikustól, PR-ostul - messzemenően elítéli a nőkkel szembeni erőszakot, bántalmazást. És ez a legtermészetesebb dolog" - írja a Blikk.

Stohl műsorvezetőtársa, Pataki Zita, aki az előző nap azt mondta, ő se veszi zaklatásnak, ha Stohl néha megfogja a fenekét, azt mondta: "Az erőszak minden formáját elutasítjuk, többször is elmondtuk, azóta is, ráadásul előtte is, mikor még nevet sem tudtunk. Empátiával és megértéssel közeledek minden ilyen nő felé és arra biztatom őket, hogy forduljanak segítségért, és ne hurcolják ezt a fajta terhet. Nekik is szörnyű meg egyébként nagyon rossz a társadalmi megjelenése ennek az egésznek"

Stohlék magyarázkodnak a halálra dugott beosztottak miatt Stohlék magyarázkodnak a halálra dugott beosztottak miatt Stohlék magyarázkodnak a halálra dugott beosztottak miatt

Tovább...