Remake lesz a Katherine Heiglt befuttató Roswellből

A The CW elővett egy olyan sorozatot, ami ismert arcot csinált Shiri Applebyből és Katherine Heiglből, és úgy dolgozta fel a roswelli ufóbaleset legendáját, hogy az ember nem akarta a falat kaparni tőle. A Roswell High című regénysorozat alapján készült sztori Roswellben játszódik, ahol 1947-ben lezuhant egy ufó, vagyis meteorológiai léggömb, ugye. A főszereplői ember-alien hibridek, és egy emberlány, aki beleszeret az egyikbe. Az alapvetően tinidrámában elsütöttek minden, a fiatal felnőtteket érintő témát a tiltott szerelemtől a beilleszkedési problémákig, és ez volt az első olyan sorozat, amiben Jason Katims, a Friday Night Lights későbbi alkotója megmutatta, hogy tud olyan tnisorozatot csinálni, amiben a szereplőket nem akarjuk az első percben agyonverni.

A reboot egy kicsit teker a sztorin, egy illegális bevándorló lánya a főszereplő, aki visszatérve szülővárosába, Roswellbe, rádöbben, hogy egykori szerelme, aki ma már a helyi rendőrfőnök, egy alien. Összejönnek, és közösen kezdik kibogozni a "honnan jöttem?" kérdést, amikor jön valami gebasz, rájuk támad valaki és egy kormány-összeesküvés is előkerül, mert, döbbent, a Föld tele van ailenekkel. Egyelőre ennyit tudunk.

Remake lesz a Katherine Heiglt befuttató Roswellből Remake lesz a Katherine Heiglt befuttató Roswellből Remake lesz a Katherine Heiglt befuttató Roswellből

Tovább...