Az HBO új sorozatában mindenki eldöntheti, kinyírja-e Sharon Stone-t

Az interaktív tévézés nem új találmány, a komenizmusban (vagy annak a legvégén) nálunk is volt olyan, hogy az egyesen ment a sorozat, de a sztoriban voltak leágazások és ilyenkor át lehetett kapcsolni a kettesre. Aztán olyan próbálkozások is voltak, hogy a nézőket kérdezték meg, mi legyen a folytatás, és a legtöbb szavazatot kapóval ment tovább a történet, szóval volt annak alapja, amit januárban az HBO szabadít ránk, pontosabban a jónép iOS oprendszerű készülékkel bír hányadára.

A Mosaichoz ugyanis tartozik egy app is, ami az iPhone-on vagy iPaden fut, és aminek az a feladata, hogy a tévében látható verzióhoz képest egy másikat prezentáljon nekünk azzal, hogy ki lehet majd választani egy karaktert, és az ő szemén keresztül követni a sztorit, legalábbis ha jól értjük a dolgot, ráadásul kapunk majd mindenféle olyan extrát és plusz infót is, amit a tévében nem, vagyis erre nem vennék mérget, de nagyon úgy tűnik. Az appot három éven át fejlesztették, és az egyes karakterek esetében kiválasztott döntések más befejezést eredményezhetnek, mint a tévés verzió. Ami a pláne az egészben, hogy a novemberben megjelenő appot végig lehet csinálni a tévés bemutató előtt, sőt, annyi változatot próbálhat ki az ember, amennyit csak akar - aztán januárban lecsekkolhatja, milyennek képzelték el a dolgot az írói.

A Mosaic alkotója, Steven Soderbergh azt mondta, az alkalmazást és a sorozatot párhuzamosan fejlesztették, és a telefonbuherálás nemcsak parasztvakítás lesz, a fentiekből nyilvánvaló, hogy a frankót mondja. A szereplők között ott lesz Sharon Stone, Garrett Hedlund, Frederick Weller, Beau Bridges és Paul Reubens is, bemutató januárban.

Az HBO új sorozatában mindenki eldöntheti, kinyírja-e Sharon Stone-t Az HBO új sorozatában mindenki eldöntheti, kinyírja-e Sharon Stone-t Az HBO új sorozatában mindenki eldöntheti, kinyírja-e Sharon Stone-t

Tovább...