Survivor – 35×03: I’m not a perfect person

Na, csak megemberelte magát a Survivor, és ezt kábé féltávon állapítottam meg, tehát nem a kiszavazás fényében, ami felőlem bárhogy zárulhatott volna. Most jutottam el én legalábbis arra a pontra, hogy megvannak a játékosok, a viszonyok, a kapcsolati háló, vagyis minden, ami kell a szezon élvezetéhez.

Survivor – 35×03: I’m not a perfect person

A tovább mögött folytatom spoilerekkel.

Patrick esett ki.

Survivor – 35×03: I’m not a perfect person

Egyrészt örültem, másrészt meglepett, de mondom, nem a blindside miatt tetszett nekem a rész. Bár kíváncsi leszek, hogy indokolják a dolgot a hustler-ök, hiszen elég merész döntés volt kidobni a valóban kiszámíthatatlan, és érthetetlen módon elvarázsolt srácot (a reakciója a tribal-ön arra, hogy nincs a vetélytársának idol-ja, elég WTF volt). Jól be is sérült a végén, az egészet 100% fun-nak gondolta, és most lecsapott rá a valóság. (Pont illett volna a magyar változatba.)

You guys are awful.

Tippre sejtik a játékosok, hogy vagy két törzs lesz belőlük nemsokára, vagy megkeverik őket – nem nézek előzetest, szóval nem tudom, mi várható, de azért mostanság szoktak effélét meglépni a készítők, kivéve, amikor direkt trollkodnak az elvárásokkal, márpedig ilyenre is láttunk már példát korábban. A lényeg, hogy így több esélyük lehet.

Survivor – 35×03: I’m not a perfect person

Most mindenesetre a Pirosak egységesnek tűnnek, ha szét is szórják őket, talán együtt fognak maradni (ha már kisebbségben maradtak, akkor tartsanak össze), és ez a másik két törzsre nem nagyon mondható el.

A Sárgáknál talán még nem annyira komolyak a törésvonalak, de a repedések mindenképp nagyon érdekesek, hiszen egyrészt ott van ÚjTony az idoljával, másrészt a power couple 2.0, amelyik amilyen gyorsan egymásra talált, olyan hamar szét is rebbenhet némi meggondolatlan infószórás miatt – a tudás tényleg hatalom, ez így elég nagyvonalú volt. (Végre kapott időt Roark is, cserébe Mike doki sehol nem volt.)

Survivor – 35×03: I’m not a perfect person

A Kékek pedig…, nos, ott kiszámíthatatlanok a viszonyok, de az egységet nem nagyon látom. Mint ahogy azokat a játékosokat sem a szezonból, akik kiemelkedhetnek stratégiailag (talán Ryan? a beszélőkéje nagyon jó), de egyre többen vannak, akiket szimpatikusnak találok a hozzáállásuk miatt, ami sosem baj.

Survivor – 35×03: I’m not a perfect person  Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person  Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person Survivor – 35×03: I’m not a perfect person

Tovább...