Milliókat vesztett az ATV a Demcsák-ügy miatt

Ha még nem unják rettenetesen a Demcsák-ügyet, íme egy újabb adalék. A Bors iparági pletykákra hivatkozva azt írja, hogy idén több százmilliót költött az ATV az őszi műsoraik indulása előtt reklámra. Ezt bárki láthatja, aki szétnéz Budapesten, tele van minden a csatorna óriásplakátjaival. Ezeken többek között újonnan igazolt műsorvezetőiket, Hajdú Pétert, Bochkor Gábort, Sváby Andrást, Kárász Róbertet (micsoda igazolás volt ez is), Vujity Tvrtkót és a most távozó Demcsák Zsuzsát reklámozzák. Demcsák csütörtökön közös megegyezéssel hagyta el az ATV-t, a plakátokon még reggeli műsorát, a Startot és a Kálmán Olgától örökölt Egyenes beszédet hirdetik.

Milliókat vesztett az ATV a Demcsák-ügy miatt

A feleslegesen kifizetett plakátok mellett a lap által megszólaltatott médiajogász szerint az ATV-nek komoly presztízsveszteséget is okozhatott az elmúlt pár nap. "A jövőbeli riportalanyok gondolhatják úgy, hogy nem mennek be interjúra, hiszen ebben a tévében dekoncentrált műsorvezetők vannak, akikkel beszélgetve elvész a lényeg a mondandójukból. Vagy a Demcsákot helyettesítő műsorvezetőknek több fizetést kell adni a pluszmunkáért. Ha akarta volna a televízió jogi osztálya, simán indíthatott volna egy kártérítési pert a műsorvezető ellen szándékos károkozásért, ami milliókba került volna Zsuzsának. Nagylelkűek voltak vele" - áll a Borsban.

Ahogy mi is beszámoltunk róla, Demcsák Zsuzsa szeptember 15-én az ATV reggeli műsorában készített meglehetősen összeszedetlen interjút Szanyi Tiborral, a beszélgetés miatt belső vizsgálat indult, aztán a műsorvezető távozott az ATV-től. 

Milliókat vesztett az ATV a Demcsák-ügy miatt Milliókat vesztett az ATV a Demcsák-ügy miatt Milliókat vesztett az ATV a Demcsák-ügy miatt

Tovább...