Wrecked: vége a 2. évadnak

A szezon elején még lelkesített a változás, amit behoztak, de pár rész után eléggé befulladt a sztori. Gond egy szál se, hiszen ezt a készítők is látták!

Wrecked: vége a 2. évadnak

A bevezető után gondolom, egyértelmű, hogy már a szezon közepén kaptunk egy újabb váltást. Egyben a legjobb cliffhanger is volt, mivel csak néztem, hiszen teljesen sorozatzárónak tűnt. Aztán még jött vagy 3 rész. Ez természetesen azt is jelentette, hogy az új helyzet miatt ismét elszabadult a készítők fantáziája.

Wrecked: vége a 2. évadnak

A Wrecked szerintem pont az a kábeles komédia, ami simán szerezhetne egy rakat nézőt magának – talán holnaptól meg is jönnek, jönnek, amikor elkezdi adni a Comedy Central. Azért mondom ezt, mert a Losttal való poénkodás után más stílusokat is elővesznek parodizálásra, viszont teljesen jól van megírva, az őrültségek tisztán illenek az összefüggő sztoriba, nem csak egy gagyi szkeccsshow az egész.

Wrecked: vége a 2. évadnak

Ha amúgy nem akartam volna maradni, a 10. részben képünkbe tolt cliffhanger akkor is rávenne arra, hogy legalább a premiert megnézzem legközelebb. Már ha berendelik, nem látom a híreink között most hirtelen, hogy már megtették volna. Bár a nézettséget elnézve csak formalitás lesz.

Tovább...