Második blikk: What Would Diplo Do?

– Did they send a dude with, like, some stupid hipster beard and, like, glasses and…?
– Oh, yeah. If he just had a beanie on, it would complete the look of how bad of a person…
– Yo, what’s wrong with a beanie?

Gyááá! Pedig milyen jó volt már a pilot! Arról nem én írtam, de nekem is nagyon tetszett, annyira őrült és elvont és idióta volt helyenként, és mindezt technozenével (vagy tudom is én, hogy mi a műfaj neve, én 20 éve voltam fiatal) nyakon öntve. A folytatás már nem koncerten, hanem Diplo házában játszódott, és a “dalszerzés” folyamatát kísérte nyomon, mert szükség volt egy slágerre.

Második blikk: What Would Diplo Do?

Nem tudom, de az 1×02 inkább debil volt, mintsem humoros. Inkább röhejes, mint vicces. Oké, a pár másodperces random Diplo-gondolatok továbbra is ütnek, de minden más összevissza volt, nem volt vezérfonál, sem a dokufilmes, sem a szektás szál nem volt kifejtve.

Ettől még persze James Van Der Beek konstansan zseniális ennek a menő, illetve magát menőnek és mélynek képzelő karakternek a bőrében, nagyon jó pillanatai vannak, de Kröner vagy a deadpan Bobby Lee is nagyon illik a képbe, a többiek (egyelőre) vagy feleslegesek vagy zavaró tényezők.

Második blikk: What Would Diplo Do?

– Watch it float down the river of your thoughts like a little piece of poop.
– If we’re all one, wouldn’t that mean that your enlightenment is also mine?
– Listen to how many times you just said “I” in that sentence.
– I… I don’t think I did.
– Three times. Three times you just said it.
– Y-Yeah, but that was…
– Shh, shh, shh, shh, shh.

Egyébként nyilván az sokat adhat a sorozat élvezetéhez, ha tudnám, hogy ki az a Diplo (egy sztár DJ), vagy otthonosan mozognék a műfajban, és itt nem csak a zenére gondolok, hanem a kollégákra is, hiszen az 1×01-ben Calvin Harris karaktere szerepelt, az 1×02-ben pedig Skrillex (mármint a karakter) – tippre, ha tudom, hogy kik ezek, hogy milyenek, hogy néznek ki, mi a stílusuk, akkor jobban élveztem volna a jeleneteiket, mint így, hogy csak annyit tudtam, hogy egy ismert DJ-vel beszélget Diplo.

Második blikk: What Would Diplo Do?

I don’t know what any of them do, really. I always… this… this… this is the play button. That’s my favorite button. I press that one.

A majdnem 8/10-es kezdés után a folytatás talán még a 4/10-et sem ütötte meg, szóval majd a harmadik rész láttán döntök a WWDD sorsáról.

Tovább...