DC hírek is vannak: Aquaman és Justice Leage

Ben Affleck arról beszélt, hogy Zack távozása és Whedon érkezése mennyire érdekes élmény forgatási szempontból. Ugye Whedon végül nem csak összeteszi a filmet, hanem több hétnyi utóforgatást is nyomott. Ben szerint mostanra áll össze a dolog. ” It’s an interesting product of two directors, both with kind of unique visions, both with really strong takes.”

Mondjuk az kicsit vicces, hogy az utóforgatásokat védi, hiszen itt több, mint 4 hét van, neki meg eddig egy Oscar nyertes filmnél másfél volt, ami a leghosszabb idő az említettjei közül:

I’ve never worked on a movie that didn’t do reshoots. ’Argo,’ we did reshoots for a week and a half! Four days on ‘Gone Baby Gone!’ This is a really nice time to work in DC. They’re hitting their stride. They’re getting it right. It’s starting to feel like it’s really working.

Ettől még elsülhet persze jól a dolog, nekem csak a kommunikáció vicces amúgy.

A másik, hogy a Cyborg faterját alakító színész szerint az utóforgatások egyik fontos eleme volt, hogy megváltozott Cyborg karakterének hangneme. Kevésbé lesz darkos, rajta is “lazítottak” kicsit.

Felfedték a Flying Foxot, bár csak concept arton. Ezzel fogja Batman furikázni a Justice Leage-et és a felszerelést. Batmobilt és ilyesmit.

DC hírek is vannak: Aquaman és Justice Leage
DC hírek is vannak: Aquaman és Justice Leage
DC hírek is vannak: Aquaman és Justice Leage

James Wan pedig arról beszélt, hogy a vízalatti részek miatt, amikben igyekszik a legkevesebb CGI-t használni, milyen nehéz az Aquaman készítése. Egy sima beszélgetés két karakter között is iszonyat bonyolult, mivel mindenre gondolniuk kell a haj lebegésétől kezdve a karakterek lebegésén át az ezzel kapcsolatos ruhamozgásig.

A végére még egy kép az Aquaman forgatásáról, mivel elkezdik a világítótornyos részeket. Gondolom CGI lesz a torony egy része, de a ház itt van.

DC hírek is vannak: Aquaman és Justice Leage

Tovább...