Melyik volt a hét legjobb sorozatepizódja?

(Legutóbbi kedvenceitek.) A Game of Thrones – 7×03 nyerte el múlt héten a szíveteket, de a Kingdom – 3×10 is jó sorozatzárónak bizonyult, és a Preacher – 2×07 sem sokkal maradt le mögött. Mi jót láttatok az elmúlt napokban, melyik sorozat hozott olyan epizódot, amit vétek lett volna kihagyni? Csak EGY választ kérünk. Köszönet a számlálásért SpLasSh32-nek.

Melyik volt az általad látott legjobb sorozatepizód a héten?
(Ne csak egy címet és epizódszámot írjatok, hanem pár/sok keresetlen szót is.)

A legjobb epizódok között természetesen régi sorozatokat is lehet említeni, az számít, ti mit láttatok, íme pár vélemény, ami tőletek érkezett. (A nyári darás felfedezéseket jelentő gyűjtőposzt itt található.)

Wonderfalls: Nem hiszem el, Bryan Fuller, nem hiszlek el. Ez egy apró kis gyöngyszem amit ha megtalálsz tudod hogy elértél valamit az életben, azok a párbeszédek, a véletlen események, nem is annyira véletlensége, és Caroline Dhavernas csodás… (írásaink a sorozatról.)

Rescue Me: Nagyon jó szórakozást nyújtott mind a hét évad. Idén egyértelműen a legjobb darálós élményem volt, szép emlékként marad fent az emlékezetemben. Teljes mértékben elmondhatom, hogy nem bántam meg egy percet sem a rászánt időből. Nagyon rendben volt a poénok és a dráma aránya minden részben, a karakterek közti kémia is rendben volt, a karakterek közti konfliktusnak érezhetően volt súlya, nem csak a levegőbe beszéltek. A sorozat sokszor viccesebb volt, mint némelyik sitcom. Könny fakasztó pillanatok is gyakran voltak, legyen az a nevetéstől vagy éppen a drámától, főleg az utolsó évadban. A főszereplőhöz hasonló karaktert, ritkán látni, hatalmas figura. Szerethető, olykor meg utálatos.. Az egész sorozatnak volt egy íve, érezhetően volt fejlődés. Kapott egy kellemes lezárást. Nem zárnám ki, hogy valamikor újra nézném. Méltányos helyet foglal el a befejezett sorozataim között. Csak ajánlani tudom! (írásaink a sorozatról.)

Hannibal 1. évad: Brutális sorozat, nem vagyok az a “daráló típus”, de az első évadot 3 nap alatt megnéztem, nagyon beszipantott a sorozat világa, a párbaszédek, a váratlan fordulatok mind mind egyediek, egyik sorozatban sem találkoztam még hasonlóval sem. Hatalmas pacsi, hogy létezik ilyen sorozat és hatalmas pofon magamnak, hogy csak most kezdtem el nézni. (írásaink a sorozatról.)

Siesta Key: Bátran kezdjen bele bárki, aki szereti a szappanos sztorikat és az eyecandy helyszíneket, embereket. Ne ijesszen el senkit, hogy reality, mert egyáltalán nem látszik rajta, hogy nem szkriptelt, úgy van szerkesztve, mint egy dráma. A helyszín valami csodálatos (Siesta Key egy Floridában található, mindössze 9 km2-es paradicsomi sziget), és ezt nem szégyellik percenként a képünkbe dörgölni, mégis baromi jól esik:) De a HD verzió már csak azért is javasolt, mert az utolsó mellékszereplőig mindenki úgy néz ki, mintha modell lenne, ráadásul az itt lakók kőgazdagok, akiknek kb. az a legnagyobb gondja, hogy milyen bikiniben menjenek a menő srác bulijára. És mondanom sem kell, tökéletesen hozza a nyári hangulatot, mivel MTV, természetesen állandóan szól a zene, nagyon feelgood:) (írásaink a sorozatról.)

Tovább...