Kiszivároghatott a Trónok harca következő epizódjának forgatókönyve

Kiszivároghatott a Trónok harca következő epizódjának forgatókönyve

Tulajdonképpen várható volt, hogy az HBO sem kerüli el a Sony és a Netflix sorsát, és kibertámadás áldozatául esik - egy olyan sorozattal bíró tévé esetében, mint a 90 millió illegális letöltést és streamet produkáló Trónok harca ez valahol várható volt. 

Az amerikai Entertainment Weeklyhez vasárnap juttattak el egy levelet, amiben a hackerek 1,5 terabyte-nyi információ kiszivárogtatásáról írnak. Egyelőre a netre a Ballers (Nagymenők) és a 104-es szoba című sorozatok egy-egy, bemutatás előtt álló epizódja szivárgott ki, de arról is szó van, hogy a jövő heti Trónok harca-epizód forgatókönyve vagy annak egy vázlata is a birtokukban van. 

Az HBO elismerte a szivárgást, és egy sajtóközleményben azonnali nyomozást ígértek, mert az ilyesmit "nem lehet elég komolyan venni." A kiszivárgott kontentről hallgatnak, mindenesetre a cég vezérigazgatója egy körlevélben tájékoztatta az HBO alkalmazottait a szivárgásról. Ami persze dettó kiszivárgott, bár a szokásos céges bullshit mellett semmi érdekes nincs benne.

[...] Bővebben!

Kiszivároghatott a Trónok harca következő epizódjának forgatókönyve Kiszivároghatott a Trónok harca következő epizódjának forgatókönyve Kiszivároghatott a Trónok harca következő epizódjának forgatókönyve

Tovább...