The Chris Gethard Show – 2×09: One Man’s Trash – írta Gaines

A tavalyi év legviccesebb epizódját nem egy szitkom szállította, hanem egy kis kábeladón futó, underground műsor, a The Chris Gethard Show. A talkshow-elemeket improvizációval és varietével vegyítő sorozat „One Man’s Trash” című részének tök banális a koncepciója: begördítenek a stúdióba egy utcai kukát, közlik, hogy van benne valami, és betelefonálóknak meg kell tippelniük, mi az. Ha nem találja ki senki az adás végéig, akkor sosem árulják el.

The Chris Gethard Show – 2×09: One Man’s Trash – írta Gaines

Egyrészt tehát van ez a thrilleres, 24-es feszültség, versenyfutás az idővel, jönnek a clue-k, egy idő után mi is tudunk találgatni. Ezt csak tetézi, hogy a meghívott sztárvendégek, a The League-es Paul Scheer és Jason Mantzoukas mindent elkövetnek, hogy kisiklassák a műsort. Aminek egyébként elég szövevényes, 150+ részes mitológiája van, de ezt az adást simán meg lehet nézni mindenfajta előismeret nélkül is, tökéletes bevezető a TCGS csodás őrületébe.

Nem fogjuk elárulni, mi van a kukában – vagy egyáltalán kiderül-e –, és légyszi, ti se tegyétek a kommentekben, a meglepetés komoly faktor, legyen elég annyi, hogy megéri végignézni, még annak is, aki sosem láttott korábbi epizódot. A tovább mögött megnézhető az adás.