Rubint Réka lesz a Feleségek luxuskivitelben egyik szereplője

Rubint Réka lesz a Feleségek luxuskivitelben egyik szereplője

Van egy műsorformátum, a The Real Housewives című, ami 2006-os indulása óta 18 amerikai és nemzetközi verziót élt meg, és mellé még 14 spinoffot is, de csak a biztonság kedvéért. A sorozat egyszerű, mint a sárga bögre, fognak egy várost, az amerikai első kiadásban egy megyét, Orange Countyt, ahol keresnek pár milliomosfeleséget, akik szegről-végről ismerik is egymást, majd lefilmezik az életüket. Kész, lehet menni a kasszához. Ja, és mielőtt valaki bekommenteli, hogy "ki nézi ezt a szart?", az, aki megveszi a Storyt, a Hot magazint, meg a Blikk helyi verzióit, szóval elég sokan.

A magyar változatot a Viasat3 a tavalyi Big Picture konferencián jelentette be, címe akkor még nem volt, de hálistennek nem Született budapesti feleségek lett belőle, hanem a lényegesen jobb Feleségek luxuskivitelben. A műsor sikere azon múlik, mennyire sikerül a valódi luxust és vagyont megjeleníteni a képernyőn, és mennyire utálja/imádja majd a néző a szereplőket - ehhez viszont nem árt, ha olyan szereplők vannak benne, akiket ismer.   A magyar verzióban ők szerepelnek:

  • Rubint Réka fitnessguru
  • Farkas Rita étteremtulajdonos
  • Csősz Boglárka filmszínésznő-producer
  • Köllő Babett színésznő
  • Smaltig Dalma gyermekruha-tervező
  • Vasvári Vivien modell-lakberendező

Sajnos a dream team (Rogán Cili-Sara Kata-Vajna Timi) nem állt össze, és őszintén bevallva Schobertnén kívül egyikőjükről sem sokat tudok, Csősz Boglárkáról például csak annyit, hogy török milliomos a pasija. A Viasat3 szerint azért kerültek be a műsorba, mert

mind csinosak, sikeresek, és nem utolsósorban gazdagok. Persze a csillogásnak is megvan az ára: a műsor hatalmas drámákat, veszekedéseket és váratlan fordulatokat tartogat, hiszen a valóságban semmi sem az, aminek elsőre látszik. Mindannyian különböző egyéniségek, annyi mindenesetre közös bennük, hogy jelentős vagyon áll mögöttük. A hölgyek mind maguk irányítják a háztartás vezetését, nevelik a gyermekeiket, miközben hihetetlen gazdagság veszi körül őket; ráadásul mindegyikük aktív, a saját vállalkozásában dolgozik. 

A forgatás már zajlik, adásba valamikor ősszel kerülhet. Itt egy videó az ausztrál verzióból, ha ilyen lesz a hazai is, egy feltétlen rajongójuk máris van.

 

Rubint Réka lesz a Feleségek luxuskivitelben egyik szereplője Rubint Réka lesz a Feleségek luxuskivitelben egyik szereplője Rubint Réka lesz a Feleségek luxuskivitelben egyik szereplője

Tovább...