A Fear The Walking Dead most köröket vert az anyasorozatra

A Fear The Walking Dead most köröket vert az anyasorozatra

Amikor a Fear The Walking Dead 2015-ben elindult, a The Walking Dead éppen a legnézettebb dráma volt az amerikai tévében, verte az amerikaifutball-közvetítéseket és így minden mást, azaz hülye lett volna az AMC, ha nem kezdi el lenyúzni a rókabőrt az aranytojást tojó tyúkról. A pilot az egyik legjobb volt, amit annak idején láttunk, a zombiapokalipszis első napjainak bemutatását ígérő első évad koncepciója kilóra megvett, és az első évaddal különösebb probléma nem is volt. Mármint azon túl, hogy én szívesebben időztem volna el a szomszédok lassú bezombulásán, és nem bántam volna, ha az első hat rész végére még nem lesz ennyire kézzelfogható a világvége, de legyen ez az én bajom.

A második évadban kísérleteztek, hajóra rakták a főszereplőket, majd Mexikóban gyalogoltatták őket, de ez nagyon nem jött be, olyannyira nem, hogy a nézők többsége elpártolt a sorozattól. Akik viszont kitartottak mellette, jól jártak, hiszen a harmadik évad sokkal izgalmasabb és bátrabb lett, mint az előző kettő. Jó, ugyanolyan hülye is maradt, de semmi nem tökéletes. Spoileresen kritizálunk.

[...] Bővebben!

A Fear The Walking Dead most köröket vert az anyasorozatra A Fear The Walking Dead most köröket vert az anyasorozatra A Fear The Walking Dead most köröket vert az anyasorozatra

Tovább...