Tudom, mit nézel július 13-16 között a tévében

Gerrard, Owen, Del Piero, Robert Carlos, Rivaldo, Ballack, Desailly, Deco, Pires, Okocha, Puyol, Mendieta - akinek ez a névsor nem mond semmit, az nyugodtan mehet másik posztra, nem hagy ki semmi olyat, amitől megpezsdülne a vére, a többiek viszont ne hagyják abba a vigyorgást, sőt, kezdjék csak el: a Star Sixes elnevezésű futballtornát július 13-tól közvetíti a Sport TV. 

A londoni O2 Arénában rendezett, négy napos futballünnepre (kurvára utálom ezt a kifejezést, de ez most tényleg az) összegyűjtik az elmúlt húsz év labdarúgásának kiemelkedő egyéniségeit (egy részüket lásd fent) akik nemzeti csapataik színeiben vívnak meg 5+1-es kispályás focitornán egymással. Erről a 12 válogatottról beszélünk: Anglia, Brazília, Dánia, Franciaország, Kína, Mexikó, Németország, Nigéria, Olaszország, Portugália, Skócia és Spanyolország. 

A Sport TV sajtóközleménye bivalyerős tízfős kereteket ígér, és olyan rangadókat már a csoportkörben, mint az angol-spanyol, a brazil-olasz és a francia-német. A negyeddöntőket szombaton este, az elődöntőket, a bronzmeccset és a döntőt vasárnap este rendezik. A Sport1 és Sport2 mind a 26 találkozót élőben közvetíti, így:

Star Sixes, 1. forduló: július 13., csütörtök, 20:30; Sport1

Star Sixes, 2. forduló: július 14., péntek, 20:30; Sport1

Star Sixes, 3. forduló: július 15., szombat, 14:00; Sport2

Star Sixes, negyeddöntők: július 15., szombat, 20:30; Sport1

Star Sixes, elődöntők, bronzmeccs és döntő: július 16., vasárnap, 20:00; Sport1

Tudom, mit nézel július 13-16 között a tévében Tudom, mit nézel július 13-16 között a tévében Tudom, mit nézel július 13-16 között a tévében