Pilot: Agent X

Hogy tudnám érzékelteti a pilot minőségét? Költői kérdés. Dupla részes volt a kezdés, de nincs az az isten, ami rávenne a második epizód megnézésére. Ilyen rossz sorozatot rég láttam, pedig tudom, hogy lesz aki védeni fogja.

Pilot: Agent X

Az Agent X egy olyan “csapatot” takar, akikkel az alelnök rendelkezik, és minden szabályon felül állnak. Nyugodtan lőhetnek le bárkit, vethetnek be piszkos trükköket, a küldetés céljának elérésében. Ez még akár jól is elsülhetne, de a bevezetőből tudjátok, hogy nem így lesz.

Pilot: Agent X
Sharon Stone 2015

A legnagyobb gond, hogy az Agent X megvalósítása katasztrofális. Mondjuk legalább néha nagyokat lehet röhögni a 80-as évek B filmjeit idéző keménykedéseken. Egyszerűen el sem hiszem, hogy 2015-ben valaki valahol erre nyugodt szívvel mert bólintani, és pénzt adni nekik rá. Na persze nem sokat, az minden jeleneten látszik.

Látom a tervezett lazaságot, aminek az ötletével talán eladták, de basszus, a megvalósítás olyan, mintha még életükben nem csináltak volna mozgóképet a fiatalok. Mondjuk ha megnézzük a creator imdb oldalát, akkor még akár igaz is lehet ez az észrevétel.

Pilot: Agent X

Készítésileg, írásilag a legdurvább az volt, hogy képtelenek voltak a cselekedeteknek kontextust adni, így az ügynökre szerelt kamera képét nézik ketten, és magyaráznak “egymásnak”, de persze valójában a nézőnek. Valami hihetetlenül gagyi írói húzás.

Egyszerűen semmi értékelhetőt nem láttam ebben a pilotban. És hiába van ott Sharon Stone, még az alakítások szintjén is a béka segge alatt van a minőség. Arról nem is beszélve, hogy mennyire kihaltak a rosszul fényképezett, gagyin szűrözött és vágott jelenetek, hiszen töltelék szereplőkre sem volt pénz.

Pilot: Agent X

Kíváncsi leszek annak a pár őrültnek a véleményére, aki rajtam kívül látta. Aki még menthető, avagy most olvas róla először, az kerülje baromi messzire. 3/10.


© human for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | 5 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh