2017/18 – Az ABC újoncai (6.) – Deception

2017/18 – Az ABC újoncai (6.) – Deception

DECEPTION

Készítő: Chris Fedak – executive producer: Greg Berlanti (pilotrendező: David Nutter)
Szereplők: Jack Cutmore-Scott (Cooper Barrett’s Guide To Surviving Life), Amaury Nolasco (Prison Break, Work It, Chase, Telenovela), Lenora Crichlow (Back in The Game, Being Human, A to Z), Ilfenesh Hadera, Justin Chon, Vinnie Jones (Galavant), Laila Robins
Várható indulás: 2018. midseason

Sztori: egy szupersztár bűvészről, akinek karrierjét derékba töri egy botrány, és csak egy helyen tudja tovább gyakorolni azt, amihez ért, a megtévesztés, az illúzió és a meggyőzés művészetét – az FBI-nál. A szervezetnél ő lesz az első illuzionista tanácsadó, aki megmagyarázhatatlan bűnügyekben segít a kormánynak, illetve trükkjeivel, félrevezetési szaktudásával kap el kémeket és ravasz bűnözőket.

winnie szerint látatlanban: :fület befog és hangosan lálálálálázni kezd, hogy ne hallja meg azt, amit más mondani akar neki: És közben azt hajtogatom, hogy 100%, 100%, 100%. El sem olvasom, hogy mi a sztori, magasról teszek arra, hogy kik a szereplők, vagy hogy ki készíti. Bűvészes a sorozat? Naná, hogy jöhet! (Haha, Vinnie Jones neve Gunter Gastafsen!)

human szerint látatlanban: ez lehet az új Limitless? Vagy White Collar? A lényeg, hogy láttunk már jó pár remekül sikerült “külsős segít a nyomozásban” felépítésű sorozatot, rosszat is, szóval ezzel az alappal reméljük a Deception az előbbi halmazba kerül. 60% mert ennyire tipikusat igazán várni nem lehet.

lálálálálálálá!

Tovább...