Tinilányok fenekével jön a közmédia kamaszsorozatának új évada

Folytatódik a Duna TV Egynyári kaland című sorozata; a hat részből álló második évad május 13-tól lesz látható szombat esténként. A második évad története egy év elteltével ott folytatódik, ahol az első befejeződött, azaz a fiatalok most már elsőéves egyetemistaként térnek vissza Balatonfüredre bulizni, kavarni és a teljesen életszerűtlenül szexmentes első évaddal szemben ezúttal már dugni is.

Az új évadban lesznek visszatérő szereplők (Schmidt Sára, Rubóczki Márkó, Dobos Evelin, Héricz Patrik, Szerednyei Béla) és új karakterek is: Király Dániel, Walters Lili, Dobó Kata, Bányai Miklós és Gyabronka József, de felbukkan Vecsei H. Miklós is, az első évad egyik főszereplője.

A sorozatot együtt készíti az MTVA és legnagyobb beszállítója, Kálomista Gábor Megafilm Service-e, a rendező-forgatókönyvíró Zomborácz Virág (Utóélet), rendezőtársként pedig Akar Péter dolgozott a sorozaton.

Májusig pedig azzal az előzetessel kell beérnie az Egynyári kaland rajongóinak, amelyben régi jó szokás szerint lányok tangába bújtatott fenekével, vetkőző lányokkal, öltöző lányokkal, szexelő lányokkal és lányok bikinis melleivel igyekeznek erkölcsös és kiegyensúlyozott módon eladni a  sorozatot.

Tinilányok fenekével jön a közmédia kamaszsorozatának új évada Tinilányok fenekével jön a közmédia kamaszsorozatának új évada Tinilányok fenekével jön a közmédia kamaszsorozatának új évada

Tovább...