Sebestyén Balázst a CEU-törvény miatt állítja a szőnyeg szélére Vajna

Sebestyén Balázst a CEU-törvény miatt állítja a szőnyeg szélére Vajna

Andy Vajnát sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy titkolná, kihez húz a szíve. (Spoiler: nem Soroshoz.) Van neki egy tévéje, aminek reggeli magazinműsora és a hírműsora is a pártpropagandát tolja szemérmetlenül, az újságírói etika minden szabályát a Holdig rúgva, és van egy rádiója is, aminek reggeli műsora Budapesten a leghallgatottabb, és kiválóan alkalmas arra, hogy a hírblokkokban tovább ismételgethető fideszmantrát a hallgatók agyába sulykolják. A műsort azonban az a trió vezeti (Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János), akik a Class FM-től (ELLENSÉG) érkeztek, és hozzászoktak ahhoz, hogy nagyjából arról beszélnek a rádióban, amiről akarnak. 

A Reggeli Show-ban (a Morning Show-t Balázs egykori üzlettársa levédette, randa ügy, majd a bíróság dönt) Balázsék nem nagyon politizálnak, tegnap reggel viszont a CEU-t ellehetetlenítő törvényjavaslatról és annak hatásairól igen, mert ez közügy, mondta Balázs, és mint ilyen, belefér. 

Nem fér bele.

[...] Bővebben!

Sebestyén Balázst a CEU-törvény miatt állítja a szőnyeg szélére Vajna Sebestyén Balázst a CEU-törvény miatt állítja a szőnyeg szélére Vajna Sebestyén Balázst a CEU-törvény miatt állítja a szőnyeg szélére Vajna

Tovább...