Egy hang – sok arc: Németh Borbála

Barna hajú a főszereplőd? Akkor megvan, ki lesz a hangja. Lehet animáció, dráma vagy komédia, fehér, latina vagy afroamerikai, rövid vagy hosszú hajú, huszonéves vagy ötvenes.

Amikor a legtöbbet néztem tévében sorozatot, akkor nálam Németh Borbála és Kisfalvi Krisztina hangja volt a favorit – a fura csak az volt, hogy főleg előbbi esetében, nem tudtam, hogy milyen a hangja, csak amikor meghallottam, és nagyon bejött, és utánanéztem, vagy meghallottam a stáblistában, akkor esett le, hogy ő Németh Borbála. A rá legjellemzőbb szerep esetemben pedig a 4400 női főszerepe volt, Jacqueline McKenzie-é.

Szerintetek kinek a szerepében a legjobb, kihez illik legjobban (illetve legkevésbé) a hangja? A kép alatt a linkeken az aktuális szerepeinek “névsora”, és ahol van, a szinkronminták. (Köszi a segítséget AJ-nek, a szinkronokkal sokkal behatóbban is foglalkozó a Műsorvízió blog gazdájának.)

Egy hang – sok arc: Németh Borbála

Alyssa Milano (Mistresses US – szinkronrendező: Balog Mihály), Ana Ortiz (Devious Maids – Kertész Andrea), Julia Louis-Dreyfus (Veep – Juhász Anna), Cheryl/Judy Greer (Archer – Aprics László), Kat Dennings (2 Broke Girls – Kozma Mari), Thandie Newton (Westworld – Lengyel László), Audrey Esparza (Blindspot – Kozma Mari), Nina Dobrev (The Vampire Diaries – ??), Daniela Ruah (NCIS: Los Angeles – ??), Rashida Jones (Angie Tribeca – Juhász Anna), Cobie Smulders (How I Met Your Mother – Juhász Anna), Michelle Mitchenor (Lethal Weapon – Kozma Mari), Betsy Brandt (Life in Pieces – Kemendi Balázs).

Tovább...