Egy hang – sok arc: Schnell Ádám

Schnell Ádám megint csak azok közé a színészek közé tartozik, akinek a nevét nagyon sokáig csak a stáblistákat daráló bemondók hangján hallottam, hiszen annyi szinkronszerep köthető a nevéhez. És most, hogy megnézem, hogy mostanság milyen karaktereket visz, azt kell mondjam, hogy elég változatos a skála, egy színész számára kellemes érzés lehet, ha minden(ki)re hívják, ha nem zárják skatulyába.

Szerintetek kinek a szerepében a legjobb, kihez illik legjobban (illetve legkevésbé) a hangja? A kép alatt a linkeken az aktuális szerepeinek “névsora”, és ahol van, a szinkronminták. (Köszi a segítséget AJ-nek, a szinkronokkal sokkal behatóbban is foglalkozó a Műsorvízió blog gazdájának.)

Egy hang – sok arc: Schnell Ádám

Hugh Laurie (Chance – szinkronrendező: Nikas Dániel), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family – Somló Andrea), Brian/Seth MacFarlane (Family Guy – Dóczi Orsolya), Manu Bennett (Arrow – ??), Kevin Nealon (Still Standing – Berzsenyi Zoltán), Rhys Ifans (Berlin Station – Aprics László), J.C. Mackenzie (Vinyl – Aprics László), Noah Taylor (And Then There Were None – Dóczi Orsolya), Jonathan Silverman (Significant Mother – Aprics László), William Fichtner (Crossing Lines – Aprics László)

Tovább...