Lezárult az 1jó5let-műsorpályázat első köre

Lezárult az 1jó5let-műsorpályázat első köreNehéz szülés volt, kérem szépen, de nem azért, mert a zsűri (a kiíró Show and Game és az Index.hu közös vízfeje) lusta lett volna, hanem azért, mert elképesztő mennyiségű pályázat érkezett, és ezeket elolvasni és értékelni hat embernek nem is olyan egyszerű. Mert nem úgy volt, hogy mindenki kivett magának ötvenet, és hazavitte olvasgatni, hanem mindenki az összeset átnyálazta, és sírt és nevetett, hüledezett és ujjongott, kinek hogy. Azt már nem állítom, hogy megtaláltuk a közel 300 pályamű között A Mindent Vivő Tévéműsort, ami majd agyonveri a Nagy Duettet, például azt, amiben konkrétan éleslőszert képzelt el az ötletadó egy harci játék/vetélkedőben, na azt nem engedtük tovább.

A zsűrizés tehát megvan, jövő héten közzétesszük azokat a pályázatokat, amiket mi jónak tartottunk, majd lesz egy olyan poszt, amiben lehet közönségszavazni, és amelyik pályamű nyert, az megkapja a pilotberendelést is. Mindenkinek köszönjük a beküldött ötleteket!

Lezárult az 1jó5let-műsorpályázat első köre Lezárult az 1jó5let-műsorpályázat első köre Lezárult az 1jó5let-műsorpályázat első köre

Tovább...