Egy hang – sok arc: Czető Roland

Hogy egy kis változatosságot is hozzanak a saját véleményeim, be kell vallanom, hogy gőzöm sincs, hogy milyen Czető Roland hangja. Nyilván ismerős lenne, ha hallanám, de egyébként passzolok. És ennek az oka talán az, hogy ő akkor nem volt ennyire foglalkoztatott, amikor még sokkal több szinkronos sorozatot néztem. Mármint remélem, mert nem hiszem, hogy jellegtelen lenne a hangja, vagy hogy a másik Czető neve kavarna be.

A szerepeit (és az ő arcát) elnézve egyébként eléggé sormintába illenek az általa szinkronizált karakterek, nem? Oké, kivéve Manny. A lenti kép kapcsán egyébként mindenképp jelezném, hogy ha a most futó sorozatait vennénk, akkor kis túlzással kétszer ennyi szereplőt össze tudtunk volna szedni, így csak a legfrissebbeket néztük.

Szerintetek kinek a szerepében a legjobb, kihez illik legjobban (illetve legkevésbé) a hangja? A kép alatt a linkeken az aktuális szerepeinek “névsora”, és ahol van, a szinkronminták. (Köszi a segítséget AJ-nek, a szinkronokkal sokkal behatóbban is foglalkozó a Műsorvízió blog gazdájának.)

Egy hang – sok arc: Czető Roland

Aaron Tveit (Graceland – szinkronrendező: Nikodém Gerda), Corey Hawkins (24: Legacy – Kiss Lajos), Kit Harington (Game of Thrones – Juhász Anna), Rico Rodriguez (Modern Family  – Somló Andrea), Carlos Valdes (The Flash – Aprics László), Devon Bostick (The 100 – Kemendi Balázs), Matt McCooey (Agatha Raisin – Ambrus Zsuzsa), Alfred Enoch (How to Get Away with Murder – Dezsőffy Rajz Katalin), Greyston Holt (Bitten – Sostarics Ágnes), Sam Heughan (Outlander – Orosz Ildikó), Drew Van Acker (Devious Maids – Kertész Andrea), Vlad Balan (Valea Muta – Juhász Anna), Ji Chang-Wook (Empress Ki – Kertész Andrea)

Tovább...