Jön Hugh Laurie új sorozata a magyar FOX-ra

Eredetileg Chance címre hallgatott a Hulunak gyártott krimi, de persze a magyar címadásban Laurie miatt nem maradhatott el a Dr. előtag, így Dr. Chance címen kell majd keresni a sorozatot csütörtök este 21:55-től a FOX műsorán. Mindegy egyébként, nem a cím dönti el/határozza meg, milyen egy sorozat (lásd még 24, ugye), ez meg attól függetlenül lett a közepesnél kicsivel jobb. 

A sztori nagyjából annyi, hogy Chance (Laurie) egy San Francisco-i bűnügyi pszichiáter, aki hibás döntést hoz egy, a feltételezések szerint többszörös személyiségzavarral küzdő pácienssel kapcsolatban, és ennek elkezdi inni a a levét a nő kissé erőszakos faszija képében, aki ráadásul nyomozó, csak hogy ne legyen egyszerű a dolog. Na és innentől aztán lesz minden, mint a bucsúban, hamis személyazonosságok, politikai korrupció, sérült emberek halomban.

Laurie egyébként nekem kicsit sótlan volt a szerepben, de a többi színész (Ethan Suplee, Lisa Gay Hamilton, Greta Lee, Paul Adelstein, Gretchen Mol, Clarke Peters és Diane Farr) megmentette a sorozatot, szóval érdemes belevágni.

Jön Hugh Laurie új sorozata a magyar FOX-ra Jön Hugh Laurie új sorozata a magyar FOX-ra Jön Hugh Laurie új sorozata a magyar FOX-ra

Tovább...