Pilot: Gap Year

Fiatalok Kínában nyaralnak az E4 új sorozatában. Avagy Anglia lecsaphatna, de sajnos nem teszi, legalábbis az első rész alapján.

Pilot: Gap Year

A történetet nem nagyon lehet hosszabban kifejteni, mármint komolyan, pedig egy 40 perces részről van szó. Na jó, valójában nem mindegyik karakter ismeri egymást, szóval Ázsiában verődnek össze egy társasággá, ami azt is jelenti, hogy nincsenek teljesen összecsiszolódva.

Csakhogy a fenti helyzetből nem poénokat gyártanak a készítők. Bár némelyik összeütközést lehet annak szánják, azonban ez nem jött össze nekik.

Pilot: Gap Year

Lehet, hogy csak végleg beteltem a közepes sorozatokkal? Vagy csupán szar napom van? Egyszerűen a pilot negyedétől kezdve minden egyes rászánt percet sajnáltam, annyira semmilyen első nekifutásra a Gap Year.

Komolyan, a kezdő pillanat az, hogy két fiatal bulizni megy Kínába, amikor jön a foreshadowing, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű. De ekkor mi nézőként még nem tudjuk, hogy a barátságuk próbára tétele mennyire unalmas lesz, a buli részek pedig még bénábbak.

Pilot: Gap Year

Pedig ebből is lehetett volna valami, csak nem eléggé kreatív emberek álltak neki. A helyszín baromi jó, már amikor használják, de igazából a cliffhanger volt az egyedüli, ami valamennyire érdekes volt. Előtte meg nézhettük, ahogy rossz poénokat sütögettek, vagy egy közepeset ismételgettek a végtelenbe. És közben még valakit feldöntenek egy hordozható vécében, mert az… vicces?

Igazából már pontozni sincs kedvem pontozni az ennyire közepes dolgokat. Legyen 5/10, mittomén, felesleges, mert hiába van pár érdekesebben felvett jelenet, ha egyszerűen nem éri meg belenézni.

Tovább...