Fenomális hangulatú előzetes érkezett a Song To Song-hoz

Az élet fája rendezője még szinte ki sem adta kezei közül legutóbbi dokumentumfilmjét, máris gőzerővel dolgozik két másik, szintén kolosszális méretű projekten.
A tavaly előtt bemutatott Knight of Cups c. alkotása kapott hideget és meleget, hiszen egyáltalán nem volt könnyen emészthető (még Malick-fanatikus szemmel sem), ennek ellenére a mester csak üti tovább a vasat.

A történetről még nem sokat tudni, annyi biztos csak, hogy egy dupla szerelmi háromszög kellős közepébe csöppenünk majd. Többrétegű, mély emocionális töltettel megspékelt utazásra leszünk invitálva, ahol a szereplők a zenét használják ki saját maguk kifejezésére.

Persze valaki ennél jóval többet szeretne, így lesz itt ármány, agresszió és csalódás is.

A szereplőgárda is figyelemre méltó: Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender és Natalie Portman négyese már az előzetesben is lenyűgöző, belegondolni is félelmetes, milyen a kisugárzásuk az elkészült filmben.

Malick szokásához híven ezúttal is a zsinórban három aranyszobrot bezsebelő, zseniális Emmanuel ‘Chivo’ Lubezkit állította a kamera túlsó oldalára, akinek köszönhetően szájtátva bámultam végig ezt a másfél percet. Azt azért még nem merem kijelenteni, hogy újabb jelölést fog szerezni a Song to Song-ért, hiszen oly messze még a megjelenés,

mindenesetre amit ő fényképez, az arannyá változik.

Song to song trailer (katt és lenyílik)

A filmet a jövő hónapban egy fesztivál keretein belül mutatják be az USA-ban. Nagyon szurkolok, hogy végre ismét erőteljes Malick-mozit kapjunk, hiszen a 2011-es Az élet fája iszonyú magasra tette a lécet (mind mai szemmel nézve, mind művészfilmes szempontból).

Ezzel az előzetessel simán be is került az idei top10-es várólistára. Kívánom, hogy az év végi legjobbak listán is helyet kapjon majd. Eddig minden esélye meg van rá.

The post Fenomális hangulatú előzetes érkezett a Song To Song-hoz appeared first on Hessteg.

Tovább...