Super Bowl 2017: az összes trailer egy helyen

A Super Bowl Amerikában mára már egy kisebb nemzeti ünneppé nőtte ki magát. Emberek millió ülnek le otthon a TV elé, tökéletes célpontot nyújtva ezzel a stúdióknak a következő szezon előzeteseinek bemutatására.
Valljuk be, hogy itthon a foci helyett inkább a stúdióknak szeretjük magunkat kiszolgáltatni, hiszen a következő szezon várható nagydurranásainak az előzeteseit ilyenkor tálalják nekünk. Ezekből az előzetesekből idén is elég szép volt a felhozatal.

Mozifilmek:

Pirates of the Caribbean: Dead Man Tell No Tales (USA: Május 26.)

A Karib-tenger kalózai legutolsó októberi előzetese óta már nagyon érett, hogy a rajongók kapjanak valamit amivel a Disney fenn tudja tartani az érdeklődést a 2011-es Ismeretlen vizek után. Itt is lesznek elátkozott kalózok menő kalózhajóval, viszont ami a Dead Man Tell No Tales mindkét trailerében a legszembetűnőbb, hogy Johnny Depp belépőjére nagyon rá fognak gyúrni a filmben. Reméljük nem csalódunk benne.

Trailer (katt és lenyílik)

Logan (USA: Március 3.)

A Marvel-gépezet 2017-es szezonjának méltó nyitója a márciusi Logan lesz, amit a Galaxis őrzői CGI szörnyetegei követnek májusban. Júliusban jön a Spider-man: Homecoming, novemberben pedig az új Thor. Az előzetes alatt nincs dialógus, így igencsak disszonáns érzelmeket vált ki amikor az erőszakos képsorok alatt felcsendül a nyugodt dallamú Amazing Grace nevezetű folkdal. A Logan új előzetese tovább erősíti azt, hogy a Marvel lehet hogy képes túl látni az eddigi filmjein, és a Farkas előzmény trilógiát egy stílusos befejezéssel lezárni. Bár egyes vélemények szerint ez a trailer már felesleges volt, de ettől függetlenül szívesen fogadtuk.

Trailer (katt és lenyílik)

Guardians of the Galaxy: Vol. II (Magyarország: Április 25.)

Újabb retro számok, újabb űrcsaták, ronda csápos szörnyek, epikus felállás, plusz egy kisebb és aranyos változata az első rész Groot-jának. A Galaxis őrzőinek a csapata az első részből megismert öt örök tag mellett három fővel kiegészülve darálja nekünk majd az űr-ellent, akik közül az egyik az első részben már feltűnt Yondu. Úgy tűnik a rajongóknak bejött, hogy egy füttyszóval működő nyílvesszővel aprít, szóval ebből is többre lehet számítani az új részben.

Trailer (katt és lenyílik)

Transformers: The Last Knight (Magyarország: Június 22.)

Michael Bay az új Transformersének előzetesében csak a legfontosabb dolgokra enged nekünk betekintést. Mark Wahlberg mellett fel fog még tűnni Isabella Moner, Laura Haddock, és Sir Anthony Hopkins is valamint a régiek közül Stanley Tucci és John Turturro.  A rendező elmondása szerint ebben a részben kell a legnagyobb tűzijátékra és látványorgiára számítani, amit előzetes ízelítője is csak igazolni tud.

Trailer (katt és lenyílik)

The Fate of the Furious (USA: Április 14.)

Ahogy elérkeztünk az idei Super Bowl-hoz is, szinte alkotmányba foglalt törvényként nyomták le az előzetesét a 17 éves franchise egy újabb részének, és aki rajongó nem is fog csalódni benne. Lesz itt hatalmas méretű vasgolyó ami kocsikat lapít, minigun, északi-sarki autós üldözés, és robbanás dögivel. Ja meg Jason Statham.

Trailer (katt és lenyílik)

Ghost in the Shell (Magyarország: Március 29.)

Március végén jön a cyberpunk Tokyo utcáin lövöldöző Scarlett Johansson. Egy régre visszanyúló japán franchise-ról van itt szó, korábban készült ebből az alapanyagból TV sorozat, játéksorozat, könyvsorozat, és az előzetes alapján elég szép kis rebootnak nézünk elébe. A rendezést az a Rupert Sanders jegyzi, akinek a Hófehér és a vadász-t is köszönhetjük, reméljük a mostani filmje emlékezetesebb marad. “They did not save your life. They stole it.”

Trailer (katt és lenyílik)

John Wick Chapter  2. (Magyarország: Február 23.)

Hogyan használhatná ki a Lionsgate jobban Keanu Reeves legújabb John Wickjét, minthogy beoltja az előzetesével a majdnem ugyanazon a héten debütáló Sötét ötven árnyalatát. Laurence Fishburne és Keanu Reeves páros feltűnésének feltétlen reflexből fakadó szívmelengetését pár másodperc múlva szét is oszlatja a pörgés és ólomáradat amit kapunk az tőlük.

Trailer (katt és lenyílik)

Life (Németország: Március 23.)

A Life 2017 első klausztrofób űr horrorjának előzetese első pillantásra az 1982-es John Carpenter A dolog-jára hasonlít csak a világűrben. Ryan Reynoldssal, Jake Gylenhaal-al és Hiroyuki Sanada-val (akinek a 2007-es Napfény óta van tapasztalata a műfajban) a Life egy hat fős kutatócsoport történetét meséli el akik megtették az emberiség legnagyobb felfedezését, életet találtak a Marson. Aztán rájöttek, lehet hogy jobb volt nekünk egyedül.

Trailer (katt és lenyílik)

The Cure for Wellness (USA: Február 17.)

Szeretjük az elmegyógyintézetes filmeket. Ez tudják jól a Fox-nál is. A Kör és az első három Karib-tenger kalózai rendezője egy cég fiatal alkalmazottjának az útját mutatja be egy elmegyógyintézetbe egy eltűnt beteg után kutatva. Ismerős lehet a történet, de az előzetes sokkal többet ígér ennél. Őrület, téboly, bezártság, és kínzásnak tűnő gyógykezelések Február közepén.

Trailer (katt és lenyílik)

Baywatch (USA: Május 26.)

Tengerpart, homok, fürdőruhák, mellek, fenekek, mentőöv, Dwayne Johnson, Zac Efron, amerikai zászlós alsógatya. Az előzetesei alapján a Baywatch mintha nem venné komolyan az alapanyagát, és ez nem biztos hogy rosszat jelent. A Sziklánál megfelelőbb szereplőt nem igen lehetett volna találni ehhez a filmhez, és reméljük ugyanez lesz elmondható Zac Efron-ról is miután végignéztük.

Trailer (katt és lenyílik)Sorozatok:

Stranger Things 2. évad (Október)

Az egyik legnagyobb meglepetést a Stranger Things második évadának a bemutatása jelentette, ugyanakkor amilyen jó hír ez ugyanolyan szomorú is, mivel csak októberben lesz elérhető a Netflixen. A bemutatóban láthatjuk Tizenegy-et, a srácok megint összeálltak, és valami pókszerű szörny lehet majd a fő gonosz ami sokkal nagyobb lesz mint az első évadban. Októberben a világ megint meg fog fordulni. Nagyon várjuk.

Trailer (katt és lenyílik)

És végül a Walking Dead rajongók is kaptak egy NFL-es teasert

Trailer (katt és lenyílik)

The post Super Bowl 2017: az összes trailer egy helyen appeared first on Hessteg.

Tovább...