Brutális nézettséggel nyitott A mi kis falunk

Brutális nézettséggel nyitott A mi kis falunk

Néhány kritikus hülyét kapott tőle, a kommentelők nem szeretik, de ez nem azt jelenti, hogy nem nézték volna: A mi kis falunk olyan nézettséggel indult, amilyet elég rég láttunk hétköznap a magyar tévében. A 18-49-es, kereskedelmi korcsoportnak nevezett réteg 33,8 százaléka ugyanis az RTL szlovák alapra felhúzott falusi bohóckodását nézte tegnap este fél tíztől. Ilyen közönségarányt a hétvégi showműsorok és a magyar válogatott EB-meccsei hoznak, csak a miheztartás végett.

Ez nézőszámban 473 832-őt jelentett, ami meglehetősen magas, a Válótársak 371 000 nézővel indult, 400 000 fölé pedig általában az olyan showműsorok jutnak, mint a Sztárban Sztár vagy az X-Faktor, de azokat meg ugye nem hétköznap láthatjuk. A teljes lakosságban is szépen hozott A mi kis falunk, 1 108 674 néző követte végi az első részt, amivel az idei év negyedik legnézettebb műsora lett.

Brutális nézettséggel nyitott A mi kis falunkNevessen a magyar kilátástalanságon minden csütörtök este

A sorozat nagyon komolyan veszi ennek a keserédes világnak a bemutatását, aminek az is a része, hogy természetesnek veszi a kilátástalanságot, a korrupciót vagy az alkoholizmust. Nem lehet azt érezni, hogy igazán viccet csinálna belőle vagy úgy gúnyolná ki, hogy közben érezzük a sorozat értékítélete valójában a helyén a van. Folytatás itt.

Brutális nézettséggel nyitott A mi kis falunk Brutális nézettséggel nyitott A mi kis falunk Brutális nézettséggel nyitott A mi kis falunk

Tovább...