Krizsó Szilvia büntető című műsorral folytatja az ATV-n

Krizsó Szilvia büntető című műsorral folytatja az ATV-nFotó: Bődey János / Index

Mi november elején írtuk meg, hogy Krizsó Szilvia, a közmédia egykori riportere az ATV-hez igazol, és a hírt nem is cáfolta senki. De az ATV mégis csak most, január 17-én tette hivatalossá, hogy tényleg érkezik Krizsó új műsora, viszont nem azon a címen, amit eddig rebesgettek (Libikóka), hanem, kapaszkodjanak meg,

Krizshow

névvel. A színházi talkshow-t az ATV szerint "bizalmas, ugyanakkor humoros beszélgetések, jelenetek és játékok teszik különlegessé", ráadásul "egyszerre szórakoztatóan és elgondolkoztatóan". Az interjúalanyok lényegében ugyanazok lesznek, akik a legtöbb hasonló műsorban megfordulnak, többek között (az első vendég) Alföldi Róbert, (a második vendég) Sebestyén Balázs, Palya Bea, Mautner Zsófia, Fischer Iván, Majka, Eszenyi Enikő, Rudolf Péter, Kovács Patrícia, Nyáry Krisztián, Pokorny Lia vagy Náray Tamás.

A műsort a Centrál Színházban fogják majd felvenni; bár Krizsó eddig a Radnóti Színházban vezetett beszélgetéseket, a Centrálba jóval több néző fér el. A havonta egyszer zajló estek felvételei 2017. február 2-tól, hetente kerülnek az ATV képernyőjére, csütörtök esténként fél 9-kor. Az első adásban Alföldi mellett Panka kutya és Jordán Tamás is jelen lesznek.

Krizsó Szilvia a köztévé egyik legnépszerűbb riportere volt, de 2010-ben elvették a műsorát, A szólás szabadságát, majd 2011 októberében levették a képernyőről is. Mostanáig nem vágyott vissza a médiába, legalábbis ezt nyilatkozta az Indexnek.

Krizsó Szilvia büntető című műsorral folytatja az ATV-nElvágták a karrieremet, de nincs bennem harag

Az, ami ma zajlik az országban, a fejekben, az emberi viszonyokban, rémisztő, és azt gondolom, hogy ennek nagy mértékben a politikusok az okozói. Ezek a tapasztalatok elfordítottak ettől a világtól. A közéleti érdeklődés nem hunyt ki belőlem, de már van olyan, hogy földhöz vágom az újságot, mert annyira felhergel valami. A mi szakmánkat akkor lehet jól csinálni, ha indulatmentesek vagyunk, mert csak akkor tudunk ránézni dolgokra, és megmutatni a visszásságokat.

Krizsó Szilvia büntető című műsorral folytatja az ATV-n Krizsó Szilvia büntető című műsorral folytatja az ATV-n Krizsó Szilvia büntető című műsorral folytatja az ATV-n

Tovább...