MTVA: Nem azért nem játszhat a köztévében, mert jobbikos, hanem mert sumákolt

MTVA: Nem azért nem játszhat a köztévében, mert jobbikos, hanem mert sumákolt

Van egy kisebb botrány éppen, amiben érintett a köztévé, egy vetélkedő és egy jobbikos politikus. Varga Dániel jelentkezett a Maradj Talpon! nevű vetélkedőbe, behívták castingra, ahol nagyon kedvesek voltak vele, majd kapott egy emailt, hogy minden frankó, lehet menni játszani. A levélben, írta az esetről először beszámoló Alfahír, a pontos időponttól és helytől kezdve az öltözködésen át a szükséges iratokig minden fontos információt leírtak neki. Varga úgy volt vele, hogy ezek szerint benne lesz a tévében, tán még táncolt is egy kicsit a hír hallatán.

Aztán az MTVA felhívta, hogy kösz, de nem kösz. Ilyen van, mindig, minden műsorba több szereplőt válogatnak be, mert mi van ha az egyik kiesik, ugye, mármint nem a játékból, hanem a szereplésből, mert mittudomén, eltöri a lábát. Szóval maga az a tény, hogy Varga Dániel egy igen után egy nemet kapott, az nem jelent semmit. Varga viszont azt állítja, a munkája miatt nem hívták be az élő adásra: a csepregi önkormányzatban képviselő a Jobbik színeiben, illetve a párt országgyűlési frakciójánál tanácsadó, egyben a Jobbik Ifjúsági Tagozatának alelnöke.

[...] Bővebben!

MTVA: Nem azért nem játszhat a köztévében, mert jobbikos, hanem mert sumákolt MTVA: Nem azért nem játszhat a köztévében, mert jobbikos, hanem mert sumákolt MTVA: Nem azért nem játszhat a köztévében, mert jobbikos, hanem mert sumákolt

Tovább...