Emlékeztető: Félvilágok 1. évad

Ma. 22:10. HBO3. Halfworlds – 1×01-02 (30 percesek a részek)

Adok ennek a sorozatnak egy külön bejegyzést, hátha nem írnánk róla külön kritikát. Az HBO Asia sorozatát, ami indonéz gyártású, hírben anno darkos akciófantasy-nek neveztük, és annyit írtunk róla, hogy Jakarta városának sikátoraiban játszódik és a köztünk élő démonok párhuzamost világának felderítése áll a középpontjában. Na, most már van hivatalos HBO-s szinopszis is.

Az HBO mozicsatorna ázsiai leányvállalata gyártotta Indonéziában ezt a dark fantasy thriller sorozatot. A különleges széria az ázsiai folklórban, az indonéz mitológiában gyökerezik. A helyszín Dzsakarta, ahol a démonok évszázadok óta élnek az emberek között egy párhuzamos világban. Egy titokzatos természetfeletti esemény hatására ez a rejtett világ felfedi magát. Sarah, egy utcai művész, aki váratlanul a két világ között találja magát, és rá vár a feladat, megőrizni annak kényes egyensúlyát.

Egyébként gőzöm sincs róla, hogy milyen (az HBO GO-n már fent van a szezon), csak azt tudom, hogy rögtön követni fogja a thaiföldi gyártású, Bangkok-ban játszódó 2. szezon.

Emlékeztető: Félvilágok 1. évad

Tovább...