Az HBO főnöke is egy újabb Trónok harca-projektről beszél

Az HBO főnöke is egy újabb Trónok harca-projektről beszél

Richard Plepler a Hoolywood Reporter szerint azt nyilatkozta, hogy a Trónok harca-franchise kiterjesztése (értsd: spinoff, előzménysorozat, folytatás, tévéfilm) elképzelhető, de egyelőre még nagyon kezdeti fázisban vannak az előkészítéssel. Egyelőre az utolsó két évadra fókuszálnak, és majd csak utána lehet szó egy másik TH-projektről. A nyilatkozatra az HBO Spain hivatalos elindításakor került sor Madridban, ahol Plepler azt is elmondta, hogy idén az HBO világpiaci bevétele meghaladja az egymilliárd dollárt (ebben nincs benne az amerikai piac). Mi is beszélgettünk vele, a cikk itt elolvasható:

Az HBO főnöke is egy újabb Trónok harca-projektről beszélNem nézők kellenek, hanem függők

Richard Plepler nem az az interjúzgatós típus, vagyis inkább nagyon megnézi, kinek és mikor szólal meg, Európában például nem sokszor szokott. Az HBO elnök-vezérigazgatójának persze nem is kell, akadnak olyan kollégái, akik beszélnek helyette, de azért csak megvan annak a bája, hogy ha közvetlenül a főnököt lehet kérdezni arról, hogy mégis, hogy gondolták, hogy a Bakelit jó ötlet lesz annyi alapsztorival, hogy van egy faszi, aki a hetvenes években nagyon sokat kokózott.

Az HBO főnöke is egy újabb Trónok harca-projektről beszél Az HBO főnöke is egy újabb Trónok harca-projektről beszél Az HBO főnöke is egy újabb Trónok harca-projektről beszél

Tovább...