Iparági Mély Torok: Serfőző Krisztina mehet Pachmann Péter helyére a Tényekbe

Iparági Mély Torok: Serfőző Krisztina mehet Pachmann Péter helyére a Tényekbe

Úgy tudjuk, Pachmann Péternek ténylege elege lett a Tényekből, pontosabban abból a vállalhatatlan izéből, amivé Kökény-Szalai Vivien vezetése alatt lett a műsor (ami ugye eleve nem indult BBC híradói magasságokból, csak a tisztánlátás végett) és hamarosan feláll a műsorvezetői székből. A Mokkában marad, ha minden igaz, csak a Tényeket nem fogja tovább vezetni. A helyére az a Serfőző Krisztina kerül, aki korábban Giró-Szász András kormányszóvivő felesége volt, és a köztévénél több műsort is vezetett egészen 2015-ig, amikor is az egyik elbocsátási hullámban tőle is megvált az MTVA. Informátorunk szerint Serfőző már túl van a próbafelvételeken és januártól láthatjuk a Tényekben.

Mély Torok: A Warergate-botrány felgöngyölítése során a két oknyomozó újságírónak információkat adó személy. Névtelen informátorokat szokás ezen a néven emlegetni.

Iparági Mély Torok: Serfőző Krisztina mehet Pachmann Péter helyére a Tényekbe Iparági Mély Torok: Serfőző Krisztina mehet Pachmann Péter helyére a Tényekbe Iparági Mély Torok: Serfőző Krisztina mehet Pachmann Péter helyére a Tényekbe