Magyar nézettség (2016. november 21-27.) – A Válótársak a hét legnézettebb sorozata

(Múlt heti nézettség.) A X-Faktor továbbra sem remekel, és most újra benézett egymillió alá az RTL Klub egykori nézettségi halálcsillaga. Közben a SuperTv2-n kirobbanó kezdést produkált a Sztárban sztár + 1 kicsi, ami egyben kábeles rekordot is jelentett. Ennek örülhet a TV2, de annak már nem, hogy az anyacsatorna nem tud megfelelő tévéműsort kínálni a tévénézőknek, és így folyamatosan szenved a nézettségi háborúban.

A gomba módra szaporodó csatornák miatt továbbra se túl fényesek a tévés nézettségek. Egyelőre Szulejmán is gyengélkedik, a Válótársak is megrekedt félmillió néző körül, de 18-49-ben mellbedobással mégis az RTL Klub saját gyártása lett a múlt hét legnézettebb sorozata. Ez azért nem rossz ajánlólevél, főleg úgy nem, hogy jelenleg a Barátok közt se nagyon vitézkedik a célközönségnél.

A Duna TV legtöbb sorozata (No Limit, Velvet Divatház, Gran Hotel) alulról szagolja a nézettségi görbéket, és őszintén szólva nem is értem, hogy miért nem pakolják már át ezeket a bukott sorozatokat a Petőfi TV-re, ahol úgyis elférnének, hiszen már hónapok óta csak ismétlőcsatornaként funkcionál a “fiatalok” televíziója.

Vasárnap este évadcsúcsra ért a Kártyavár. Még sose nézték ilyen sokan a Dunán, ami konkrétan 115 549 nézőt jelent. Ez persze még mindig harmatgyenge, de hátha szép lassan rátalálnak a tévénézők. A konkrét számokat – és a legnézettebb műsorok toplistáit – a tovább mögött találjátok.(...)
Read the rest of Magyar nézettség (2016. november 21-27.) – A Válótársak a hét legnézettebb sorozata (414 words)


© Desmond Wallace for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 6 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh