Alföldi Róbert a munkába menekül a magány elől

A rendező Lovász László hétfőn induló Lakástalkshow című műsorának első vendége Alföldi Róbert lesz, aki nagyon őszintén beszél a műsorban.

Mint elmondta azért van szüksége ennyi munkára, hogy feledtesse magával: az élete egyes részein kudarcot vallott. „Hálás vagyok, mert a munkában mindig nagy szerencsém volt: jókor voltam jó helyen, és nem féltem váltani”, a színész hozzátette, azóta is rengeteg munkája van, írja a Blikk. 

Alföldi az adásban őszintén beszél arról, mennyire magányos, hogy nyaralni sem jár, ha éppen nincs valakije, mert az is csak a magányra emlékezteti, és amúgy sem szeret mások előtt fürdőruhában mutatkozni.

Beszél családjáról, hogy apját csak 28 éves korban ismerte meg, és utólag úgy gondolja, ez is kellett a sikereihez. „Mindig is utáltam a gyerekkoromat, mindig felnőtt akartam lenni. Arra nincs mentség, ha valaki ennyi éven át nem keresi a fiát, de nem akartam bosszút állni rajta, kíváncsi voltam, milyen is ő valójában – ismerte el. Ma már tudom, hogy kevesebb lenne az életem, ha nem találkozunk”- mondta.

Alföldi Róbert a munkába menekül a magány elől

Lovász László saját fejlesztésű, korábban csak az interneten nézhető műsora átköltözik a Viasat3 képernyőjére. A műsorban ismert színészek, énekesek és humoristák vallanak majd magánéletükről, hivatásukról egy lakásban, távirányított kamerák közt. A Lakástalkshow tévés verziójában a beszélgetés mellett extra tartalmak is feltűnnek majd: a celebek bejátszásokban szembesülhetnek azzal, milyennek látják őket barátaik, rokonaik, hogyan vélekedik róluk és munkásságukról az utca embere.

A műsor házigazdája továbbra is Lovász László lesz, aki 2012 óta vezeti az online műsort. A tévés verzióban viszont már nemcsak a nappaliban, de a hálóban és a konyhában is beszélget vendégeivel. Minden epizódot élő zenei produkció zár, így többek között Palya Bea, Odett, Járai Márk és az Anna and the Barbies is zenél a műsorban.

November 21-től, hétfőtől csütörtökig minden nap, késő este a Viasat3-on.

Alföldi Róbert a munkába menekül a magány elől Alföldi Róbert a munkába menekül a magány elől Alföldi Róbert a munkába menekül a magány elől