Stohl Buci atomjaira hullik a Válótársak új évadában

Stohl Buci atomjaira hullik a Válótársak új évadában

A Válótársak az RTL tavalyi évének egyik legmerészebb húzása volt. Fikciós sorozattal országos kereskedelmi tévé nem szívesen próbálkozik, mert kiszámíthatatlan műfaj, és nem biztos, hogy hoz olyan nézettséget, mint egy Dr. Csont (amit valamiért a magyar nézők minden más sorozatnál szívesebben néznek) tizedannyi pénzből. Az RTL viszont a nemzetközi trendeket és az HBO hazai példáját követve nekilátott a saját fikciós iparának kiépítésébe, a Válótársakat hamarosan követte egy másik külföldi formátum magyarításának berendelése (Mi kis falunk, bemutató 2017) és ha jól tudjuk, konkrét elképzelés van a harmadik hazai gyártású sorozatra vonatkozóan is, a negyedik pedig terv formájában már létezik. 

Érthető az RTL lelkesedése, hiszen a Válótársak tízrészes első évada a csatornaátlag felett hozott, a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban egyszer ment le 20 százalékos közönségarány alá, a teljes lakosságban pedig stabilan 630 ezer néző felett teljesített. A második etapot hamar be is rendelték, új gyártóval (Filmservice), új producerrel (Kapitány Iván) de a megszokott stábbal, rendezővel és operatőrrel, szóval drasztikus változást a képi világban ne várjon senki. Van persze, ami más, a sajtónak ma bemutatott első két részről az látszik, hogy több és más beállításokat használnak a belső terekben, kevesebb a drónról filmezett jelenet, és mintha kicsivel koszosabb, életszerűbb lennének a képek.

[...] Bővebben!

Stohl Buci atomjaira hullik a Válótársak új évadában Stohl Buci atomjaira hullik a Válótársak új évadában Stohl Buci atomjaira hullik a Válótársak új évadában

Tovább...