Pénteki amerikai nézettség (11.04)

(Múlt heti pénteki nézettség.) Úgy tűnik, a CBS sorozatainak előző heti zuhanása az ünnepnek és a baseballnak volt betudható, hiszen a MacGyver és a Hawaii Five-0 is visszakapaszkodott a megszokott szintre. Utóbbi a 150. epizódjával nyerte a napot, így nagyon szépre sikeredett ez a mérföldkő.

Az ABC-re visszatért a Last Man Standing és a Dr. Ken egy hét szünet után, pontosan olyan nézettséggel, mint amilyet két hete produkáltak. A Shark Tank picit összeszedte magát, nőtt egy tizedet. A reality idén stabilan mozog 1.1 és 1.3 között.

A FOX-on évadcsúcson maradt a Hell’s Kitchen, ilyen szép számokkal remélhetőleg csütörtökön se fog csalódást okozni a csatornának a januárban esedékes költözés után. A The Exorcist viszont visszaesett sorozatminimumra. A CW-n nőtt a The Vampire Diaries – bár nem sokat számít -, a Crazy Ex-Girlfriend viszont még mindig siralmasan teljesít. Egyetlen esélye talán, ha továbbra is díjakra jelölik.

Országos nézettségek és kábelsorozatos adatok a tovább mögött. Itt megnézhető a kábeles top 100-as lista, igaz ebben az ismétlések is benne vannak. (Itt pedig egy top 150-es, csak csatornapremierekkel, de nem csak főműsoridős tartalmakkal.)(...)
Read the rest of Pénteki amerikai nézettség (11.04) (215 words)


© Deny for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 2 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...