Sorozatosok a moziban: Vacation + WTF

Amikor láttam, hogy Ed Helms és Christina Applegate a főszereplője a nálunk csütörtökön bemutatott Vacation-nek (itthon: Vakáció), akkor még nem nagyon gondoltam a sorozatokra, annak ellenére, hogy veterán sorozatos színészekről van szó. (Ráadásul a filmet az a John Francis Daley írta és rendezte, aki éppen ezen munkája miatt szállt ki a Bones-ból, mint Sweets.)

Sorozatosok a moziban: Vacation + WTF

De később poén volt látni, hogy szinte minden mellékszereplőnek valami ismerős arcot szednek elő. Mondjuk Griswold-ék egyik gyereke már eleve fiatal Shawn volt a Psych-ból, de utána beköszönt Charlie Day, Norman Reedus, Keegan Michael-Key, Colin Hanks, Nick Kroll, Kaitlin Olson, Tim Heidecker, Chevy Chase-ről nem is beszélve, plusz a Sex&Drugs&Rock&Roll-ban idén ismertté váló Elizabeth Gillies is.

Sorozatosok a moziban: Vacation + WTF

Amin azonban még nagyobbat néztem, az ez a fenti snitt volt. Tudom, hogy semmi jelentősége, de számomra elég WTF volt. És nem feltétlenül azért, mert sorozat, illetve reality ment a tévében (bár az olyat mindig szeretem), hanem azért is, mert pontosan emlékeztem arra, hogy egy régi Hell’s Kitchen-kritikához én is pontosan ezt a képet használtam fel.

Pedig, ha valaki, akkor én feledékeny vagyok, ezért is tudok krimiket újranézni és újraolvasni. (Basszus, 6. évados kritikáról van szó 2009-ből.)


© winnie for Sorozatjunkie, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags: ,

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...