Kiszivároghatott a Trónok harca hetedik évadának (szinte teljes) története

Kiszivároghatott a Trónok harca hetedik évadának (szinte teljes) története

Ez lesz az a poszt, amiért a) semmiféle felelősséget nem tudunk vállalni, b) amit nem kell készpénznek venni és c) kiválóan alkalmas a Trónok harca-rajongók felidegesítésére. Az egész azzal kezdődött, hogy egy reddit-felhasználó kitett egy nagyon hosszú, eszeveszetten részletes posztot, és abban az HBO zászlóshajójánakhetedik évadáról spoilerezett, de nagyon durván. Az HBO természetesen nem reagált a kiszivárogtatásra, a sorozat egyik szereplője, a Missandeit alakító Nathalie Emmanuel viszont igen, a Twitteren azt írta, hogy nagyon kiábrándító, hogy vannak olyanok, akik eltökélten igyekeznek mások szórakozását elrontani.

Mi nem akarunk semmiféle szórakozást elrontani, és elolvasva az információhalmot, azt inkább csak rajongói vágyálmok és/vagy teóriák közös halmazának tekintjük, nem kőbe vésett szentírásnak. Az ugrás után jönnek a legfontosabb részletek, CSAK AZ KLIKKOLJON, AKI A SPOILEREKTŐL NEM LESZ IDEGES.

[...] Bővebben!

Kiszivároghatott a Trónok harca hetedik évadának (szinte teljes) története Kiszivároghatott a Trónok harca hetedik évadának (szinte teljes) története Kiszivároghatott a Trónok harca hetedik évadának (szinte teljes) története

Tovább...