Szerdai amerikai nézettség (10.19) – Új sorozatminimumon az Arrow

(Múlt heti szerdai nézettség.) Amerikában megtartották az utolsó elnökjelölti vitát, így megintcsak kevés sorozat jelentkezett új résszel. Az ABC ünnepi animációs filmjeinek ismétlései jobban hoztak a múlt heti sitcomoknál, és a napot is nyerték.

A Lethal Weapon bebizonyította, hogy nem az Empire előszeléből él meg, hiszen anélkül is nagyon szép számokat hozott a FOX-nak. A Blindspot javult picit a múlt heti mélypont után, az Arrow viszont új sorozatminimumot állított be – egy szintre került a Legends of Tomorow-val. A Frequency stabil maradt, ami pozitívum, de nem ártana erősödnie.

Kábelen megzuhantak a sorozatok, talán a vita hatására, az American Horror Story ominózus része évadminimumot hozott. Eddig szorosan követi az előző évad nézettségi trendjét, de stabilizálódni látszik.

Országos nézettségek és kábelsorozatos adatok a tovább mögött. Itt megnézhető a kábeles top 100-as lista, igaz ebben az ismétlések is benne vannak. (Itt pedig egy top 150-es, csak csatornapremierekkel, de nem csak főműsoridős tartalmakkal.)(...)
Read the rest of Szerdai amerikai nézettség (10.19) – Új sorozatminimumon az Arrow (149 words)


© Deny for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | 3 comments | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...