Mennyire váltak be az amerikai országos csatornák újoncai?

Október közepére a legtöbb országos amerikai csatorna már bemutatta újonc sorozatait és azokból adásba is került annyi epizód, hogy a nézettség alapján legyen értelme következtetéseket levonni. Persze ami egyértelmű siker volt, azokból hamar be is rendelték a második évadokat, ezekről be is számoltunk, de most egyetlen posztba szedtük össze a jót és a rosszat egyaránt, amit az amerikai tévék újonc sorozatairól tudunk.

ABC

Mennyire váltak be az amerikai országos csatornák újoncai?

  • Az ABC legnagyobb sikere a Kiefer Sutherland legújabb sorozata a Designated Survivor, amiben botcsinálta elnököt alakít. Szerdán este 10-kor kerül adásba, ezt a sávot pedig magabiztosan nyeri vele az ABC. Korábban már be is rendelték a teljes évadot, úgyhogy a csatorna bízik benne, hogy sikerült a szerda este 10-es időpontot kipipálnia az elkövetkező néhány évre.
  • Szintén sikernek élheti meg az ABC a Speechless teljesítményét, nem véletlenül rendelték már be korábban a teljes évadot. Jó kiegészítés a szerdai családós sitcom blokkba és megtartja a The Goldbergs nézettségét.
  • Az American Housewife múlthét kedd mutatkozott be, egészen biztató számokkal, ugyanis sikerült rápakolnia a The Middle nézettségére egy kicsit, ami azt jelenti, hogy jöttek emberek, hogy megnézzék maguknak a sorozat első részét. Erről a szintről a második rész sem csökkent nagyot, úgyhogy jelenleg jól áll a szénája.
  • Itt egyelőre véget is ér azon sorozatok listája, amiknek örülhet az ABC. A Notorius csütörtök este megkapta a Grey’s Anatomy még most is egész jónak számító felvezetését, azonban nem tudott élni vele. Múlthét csütörtökön este 9-kor szinte menekültek a nézők az ABC-ről, így nagyon meglepő lenne, ha még számolnának a sorozattal.
  • Szintén elhasalt a Conviction, amit hétfő este 10-kor engedtek adásba, de nem igazán tudott labdába rúgni a Scorpion és a Timeless mellett. Hayley Atwell új sorozata 4 millió nézővel valószínűleg fog túl sokáig életben maradni. (Itthon a FOX azért novemberben bemutatja.)

    [...] Bővebben!

Mennyire váltak be az amerikai országos csatornák újoncai? Mennyire váltak be az amerikai országos csatornák újoncai? Mennyire váltak be az amerikai országos csatornák újoncai?

Tovább...