Hírek kávé mellé

Hírek kávé mellé

  • November 20-án tér vissza a The Affair a Showtime műsorára, az Entertainment Weekly-n pedig már nézhető is egy hosszabb előzetes a harmadik évadból.
  • Még be sem mutatták a az Amazonon a Bosch 3. évadát, már be is rendelték belőle a negyediket. Ennek a sorozatnak a főszereplője a Lostból ismerős Titus Welliver és a sztorit Michael Connelly regényei alapján készítették. Az első évad 2015-ben került fel Amazon Prime-ra, a 3. évad valamikor 2017-ben jön majd.
  • Alyssa Milano színésznőként olyan sorozatokból ismert, mint a Bűbájos boszorkák vagy a Melrose Place, viszont néhány éve egy egészen másik műfajban is kipróbálta magát, ugyanis az ő rajzaival jelent meg egy képregény, a Hacktivist. Ezt 2014-ben kezdték kiadni, a történet pedig a közösségi média által kreált problémák körül bonyolódik. A Deadline most arról számolt be, hogy a Kettős ügynök (Covert Affairs) sorozat készítőjével a The CW-ra terveznek belőle sorozatot készíteni. Arról egyelőre nincs szó, hogy Milano színésznőként is részt venne a projektben. 

    [...] Bővebben!

Hírek kávé mellé Hírek kávé mellé Hírek kávé mellé

Tovább...