Pénteki amerikai nézettség (10.14)

(Múlt heti pénteki nézettség.) A MacGyver nem csökkent tovább a célcsoportban, de újabb félmillió néző párolgott el múlt hét óta, így még nem teljesen állt be szintre. Ennek ellenére megkapta a teljes évados berendelést. Vajon hová érkezik így a The Amazing Race? A Hawaii Five-0 és a Blue Bloods továbbra is nagyon szépen teljesítenek.

Az ABC-n végre volt jó hír is: évadcsúcsra nőtt a Shark Tank, és a Blue Bloods-szal holtversenyben nyerte a napot. A FOX-on minden szinten maradt; úgy tűnik, stabilizálódott a The Exorcist, de ilyen számokkal aligha éli meg a második évadot.

Az NBC-n gyengén kezdett a Caught on Camera újabb évada, az eddigi ismétlések is ilyen számokat hoztak. A CW-n a Frequency ismétlése ugyanannyi nézőt érdekelt, mint a No Tomorrow új epizódja pár nappal korábban.

Országos nézettségek és kábelsorozatos adatok a tovább mögött. Itt megnézhető a kábeles top 100-as lista, igaz ebben az ismétlések is benne vannak. (Itt pedig egy top 150-es, csak csatornapremierekkel, de nem csak főműsoridős tartalmakkal.)(...)
Read the rest of Pénteki amerikai nézettség (10.14) (202 words)


© Deny for Sorozatjunkie, 2016. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags:

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Tovább...